'Who's right, who's wrong' met Lo en Marlayne

Toen ik zestien was, had ik een droom: saxofoon spelen in de band van Sting óf Randy Crawford. Die hadden de mooiste stemmen, de beste liedjes en de gaafste bands. Als zij me bellen voor een wereldtournee, zei ik tegen mijn moeder, dan gá ik hoor!

Dertig jaar later kwam ik ineens heel dichtbij die muzikale droom. Ik speelde namelijk met twee van mijn favoriete vocalisten Lo van Gorp en Marlayne Sahupala.

Tijdens ons concert A tribute to Al Jarreau van Perfect Combination, vorig jaar mei in de North Sea Jazz Club, stond Who’s right who’s wrong op het repertoire. Van het album Casino Lights, een geweldige momentopname uit een geweldige tijd. Met behalve Al Jarreau en Randy Crawford ook mijn helden David Sanborn, Marcus Miller, Ricky Lawson en Larry Carlton.

In deze versie — die sinds kort op YouTube staat — heb ik een mooie rol als begeleider en solist, waar ik trots op ben.

Overige credits: Erik Rutjes (gitaar), Marcus Olgers (keyboards), Boudewijn Lucas (bas), Danny Sahupala (drums), Eddie Conard (percussie), Julia van de Ketterij, Jordy van Toornburg, Michelle Oudeman (backing vocals), Lex Amrein (zaalgeluid), Dave Guldemond (video). Het optreden werd uitgezonden op Djazz TV.

Dankjewel Lo en Marlayne, dankjewel Danny en de band. Voor een muzikale droom die toch een beetje werkelijkheid is geworden.

https://youtu.be/6zzsi0pzrbw

Tom Beek is saxofonist, tekstschrijver, WordPress expert en consultant. Je vindt hem op Twitter en Instagram. Gek van jazz, fotografie , films en SEO. Ruikt aan boeken.

Plaats een reactie