Saxofoonles van Tom in het Wilde Westen?

Sinds kort heb ik weer ruimte voor leerlingen. Letterlijk ‘ruimte’, want ik heb een mooie, nieuwe plek gevonden om mijn lessen te geven.

Logo Het Wilde WestenBij mij om de hoek in Oog in Al, in het westen van Utrecht, staat de oude Cereolfabriek. Een prachtige, creatieve plek. Die is kort geleden helemaal gerenoveerd. Dat hebben ze goed aangepakt: op de begane grond zitten Buurten in de fabriek (waar je heerlijk kunt eten), de nieuwe bibliotheek, een paar klaslokalen en kantoren. Door het hele pand zijn enkele fraaie details van de voormalige Stichtsche Olie- en Lijnkoekenfabriek behouden gebleven.

Ga je de trap op, dan vind je daar het Wilde Westen, een kleine organisatie die zich actief bezighoudt met cultuur en educatie in de wijk. Zoals het project Muziek in West. Sommige activiteiten vinden plaats in de theaterzaal (vlakke vloer). Er zijn ook lezingen en film-avonden. In de muzieklokalen van het Wilde Westen geef ik sinds kort les, overdag of ‘s avonds (op afspraak).

Meer over mijn muzieklessen — saxofoonles, maar ook improvisatie en theorie — vind je op de pagina Lessen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wees welkom!

 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.