Podcast: ga online ondernemen!

Online ondernemen heeft de toekomst. Voor zelfstandigen die diensten aanbieden, zoals coaches en trainers. Maar vooral voor creatieve professionals en freelancers zoals jij en ik. Waarom is dat slim? En hoe pak je het aan? Daarover gaat mijn eerste podcast.

Voor wie het nog niet wist: naast het muziekmaken en schrijven maak ik websites. Al zo’n tien jaar. Ben er helemaal ingedoken (omdat ik het voor mezelf wilde uitzoeken). Sinds een jaar of vijf ook voor grote en middelgrote opdrachtgevers, met serieuze, soms complexe opdrachten, heel leuk. Dagelijks bouw ik (meestal in teamverband) aan online leeromgevingen, geïntegreerde webshops, online marketing en serieuze oplossingen.

Eén van mijn expertises is het bouwen van membership sites (portfolio op aanvraag). Of: hoe je jouw kennis en ervaring kunt verzilveren met behulp van je eigen website. Onafhankelijk. Op jouw voorwaarden.

Anders gezegd: hoe mensen die jou vertrouwen jouw online producten en diensten kunnen aanschaffen. Want als je niets aanbiedt, kopen ze het zeker niet!

Jij doet waar je goed in bent en ik help je om het systeem eromheen te bouwen. Online producten en programma’s maken, aanbieden en verkopen. En weer verder ontwikkelen. Online ondernemen dus. Vanuit één plek, jouw eigen website, jouw eigen platform, volledig geautomatiseerd.

Voor veel van mijn klanten is die aanpak zeer lucratief! Dat is leuk en interessant. Ook voor jou.

In deze podcast vertel ik je meer. En stel ik je een paar vragen. Luister en reageer. (wordt vervolgd!)

2 gedachten over “Podcast: ga online ondernemen!”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.