Over het succes van Pharrell en ’24 Hours of Happy’

Pharrell Williams is de koning van het moment. Hij begeeft zich al meer dan een decennium aan de wereldtop door zijn werk met The Neptunes, N.E.R.D. en Justin Timberlake.

Alles wat Pharrell zingt, drumt, speelt, danst en produceert wordt goud. Hij heeft visie, smaak en ook nog een eigen kledinglijn.

De lijst van zijn successen die hij aan zijn hippe broek heeft hangen, wordt alsmaar langer met recente producties voor Jay Z en Miley Cyrus en de monsterhits Get Lucky van Daft Punk en Blurred Lines met Robin Thicke van afgelopen jaar.

Om deze ongelooflijk succesvolle maanden nog eens dunnetjes af te toppen maakte hij onder eigen naam een enorme hit ‘Happy‘ (voor de film Despicable me 2).

Daarbij kwam hij met iets wat niemand ooit gedaan heeft: een etmaal durende videoclip 24 hours of happy. Eén van de clips zie je hieronder.

Het bijzonder aanstekelijk liedje — het lievelingsliedje van mijn zoontje — wordt in de videoclip gelip-sync’t door tientallen dansers in allerlei soorten en maten, maar ook bekenden zoals Magic Johnson, Jamie Foxx en Steve Carrell. En natuurlijk heel veel Pharrell.

In de videoclip kun je scrollen naar je favoriete stukje. En dansen maar!

Laat je ook meevoeren en verdrink in het ultieme geluksgevoel van deze ontzettende eindbaas met de YouTube playlist 24 hours of happy.

pharrell happy

Tom Beek is saxofonist, copywriter, WordPress expert, vormgever en fotograaf. Je vindt hem op Twitter en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Plaats een reactie