Carte blanche concerten in Lisse: Mike Boddé, Royal Dutch Scam en Candy Dulfer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Onder de naam Monday Night Music Special wordt komende maanden een nieuwe serie concerten georganiseerd. Locatie is het prachtige, fonkelnieuwe Theater Floralis in Lisse.

Voor deze concerten heeft saxofonist Tom Beek van de organisatie carte blanche gekregen om op een aantal maandagavonden exclusieve concerten te organiseren, met bijzondere gasten. De kaartverkoop via Theater Floralis is enkele dagen begonnen en de kaarten gaan hard!

Noteer de data alvast in je agenda!

Op maandag 28 maart (2e Paasdag) geven Tom Beek en zijn gast Mike Boddé de ‘spoedcursus jazz met een scheutje cabaret’ samen met Wim Bronnenberg, Udo Pannekeet en Marcel Serierse. De groep trad veel op in het theater en het belooft een avond te worden vol verrassingen en muzikaal plezier.

Op maandag 16 mei (2e Pinksterdag) treedt Tom Beek op met één van zijn eigen bands, The Royal Dutch Scam die de muziek speelt van Steely Dan. Met zanger Lo van Gorp als één van de smaakmakers, saxofonisten Arjan Muusz (sectie) en Tom Beek (solist), zangeressen Dèdre Twiss, Simone Pormes en Lesley van der Aa, gitarist Thomas Bekhuis, pianist Eric van de Bovenkamp, bassist Boudewijn Lucas en drummer Mark Stoop. Een must see voor fans van de jaren zeventig!

Op maandag 12 september staat er een spetterende instrumentale funk-show op het programma, want Beek ontvangt niemand minder dan zijn beroemde saxofoon-collega Candy Dulfer.  Samen met Jan van Duikeren (trompet), Ronald Kool (keyboards), Rory Ronde (gitaar), Manuel Hugas (bas), Joost Kroon (drums) en Claus Tofft (percussie) een uniek en eenmalig concert waarbij de pannen van het dak vliegen. Dit mag je zéker niet missen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Theater Floralis Tom Beek Mike Boddé[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De officiële naam van het theater is Floralis, Huis van Cultuur. Oorspronkelijk was het gebouw een bloemenveiling. Onder begeleiding van onder ander de Lissense ondernemer/muzikant Frank Schermer Voest heeft de gemeente het gebouw schitterend gerestaureerd. Een prestige project, dat in 2015 werd geopend en inmiddels ook de thuishaven is van Cinema Floralis, de jeugdtheaterschool, filmhuis, dansgroep en een symfonieorkest.

De schitterende geoutilleerde Roef Ragas-zaal (vlakke vloer) biedt plaats aan maximaal 250 bezoekers. Het aantal plaatsen is dus beperkt!

Aanvang van de concerten is steeds 20:30 uur. Kaartverkoop en informatie: Theater Floralis[/vc_column_text][vc_column_text]gevel[/vc_column_text][vc_column_text]plaatje-Roef-Ragaszaal[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.