In de voetsporen van Clarence Clemons

Tim Akkerman nam na tien jaar afscheid bij Di-Rect om verder te gaan als soloartiest. Voor zijn ode aan Bruce Springsteen vroeg de Haagse zanger mij om de rol te vervullen van Bruce’s illustere vriend, saxofonist Clarence Clemons.

De grote man met het grote geluid. Een legende die miljoenen mensen in vervoering bracht. De perfecte kameraad voor Bruce. Eerder sprak ik mijn bewondering uit over The Big Man.

Het verhaal van Bruce leerde ik pas recentelijk kennen. Een man om van te houden. Hij schrijft geweldig. Check bijvoorbeeld zijn autobiografie. Als je zijn publiek ziet, zie je pas hoeveel mensen hij heeft geraakt. Ik ben van hem onder de indruk. Clarence Clemons neemt in het verhaal én in de muziek van Springsteen een hele bijzondere plaats in.

Dus ik zei ja tegen Tim Akkerman Sings the Boss. Ready to rock ‘n roll! Vanaf eind januari spelen we in een groot aantal clubs en in de zomermaanden op een aantal festivals. Let op: de eerste vijf shows zijn al uitverkocht.

Zie ik je bij één van de concerten? Houd dan de actuele speellijst in de gaten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.