Hoopla!

Met de band Sven Hammond Soul stond ik in de vroege ochtend van 27 mei in de studio van Giel op 3FM. Het was de feestelijke premiere van onze single Hoopla! Dit vrolijke nummer loopt vooruit op de het nieuwe album dat Sven Hammond Soul in 2011 uitbrengt.

De eerste track met onze geweldige zangeres Patt Riley in de hoofdrol. Je kent haar misschien als achtergrondzangeres naast Ben Saunders, Ruth Jacott of Trijntje Oosterhuis. Maar zoals Sven terecht zegt: Patt verdient het om nu zelf in de spotlights te staan.

Hoopla! is in juni veel op de radio gedraaid. En binnen een maand ook zo’n 15.000 keer bekeken op YouTube. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! De videoclip werd geregisseerd door Bas van Teylingen, en is een grappig verhaal.

In een oude danszaal wordt een hoelahoep-wedstrijd gehouden. Een groep enthousiastelingen, sterk uiteenlopend in leeftijd en pluimage, hoelahoept zich de heupen uit het lijf voor de grote kampioensbeker. Maar de wedstrijd verloopt niet geheel volgens plan..

Wie goed oplet ziet onder andere Bob Fosko, René de Bom en Nico Dijkshoorn meespelen in de clip. De korte saxsolo die je hoort is van mij — rock’n roll. Geniet ervan!

2 gedachten over “Hoopla!”

  1. Heerlijk om weer eens terug te zien! Wat een funky nummer is het toch. En ik zit ook in de clip, leuk om weer aan terug te denken, was een bijzonder grappige & enerverende dag ;-) Gr Kim.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.