concert Tom Beek & Mike Boddé: 2 sept

Op 2 september treden saxofonist Tom Beek en pianist Mike Boddé op in de oud-katholieke St. Vituskerk in Hilversum. Het is het tweede concert in de eigen serie ‘C’est le Tom qui fait la musique’.

Waar melodieën worden bezongen, gedroomd en gedeeld, is geen plaats voor labeltjes. De sterke, waarachtig gespeelde melodie verovert harten, laat kaders verbleken en grenzen vervagen.

Beek en Boddé durven het aan en kunnen het aan. Samen met het publiek wordt muziek in volle glorie gevierd met temperament, lyriek en hoogstaand samenspel. Een uniek concert van twee bevriende, gelauwerde en virtuoze muzikanten.

Lees hier het volledige PERSBERICHT.

Tom: “Velen kennen Mike Boddé als cabaretier, maar weinigen weten dat hij fabelachtig piano speelt. We koesteren dezelfde muzikale helden, hebben een sterke voorkeur van sterke melodieën en op het podium hebben we een aanstekelijke ‘klik’. Het palet van muziekstijlen waar we van houden is breed: van jazz tot The Beatles, van Rachmaninov tot Steely Dan, van folkmuziek tot Weather Report, van gospel tot Bach. Het wordt een uniek concert met een fantastisch programma.”

In de bijzondere sfeer en de warme akoestiek van de Oud-Katholieke Vitus-kerk (dus niet de grote!) komen de saxofoon en de piano prachtig tot hun recht, zowel solo als in duo. Klassieke melodieën, Braziliaans-getinte vondsten, een verdwaald popliedje, blues en gospel (we zitten in een kerk, dan gaan we gospel spelen ook!), wat nieuw werk van de heren zelf. En natuurlijk is er jazz en kleinkunst. Wie ze samen heeft zien optreden weet: van deze heren kun je alles verwachten.. Let op: beperkt aantal plaatsen!

zondag 2 september 2012
Aanvang 15:00 uur.
Zaal open 14:30 uur.

concert
Tom Beek – saxofoon
Mike Boddé – piano

locatie
Oud-katholieke Vituskerk, Melkpad 12, HILVERSUM.

Kaarten zijn 15 euro per stuk.
Dat is inclusief een glaasje Prosecco :)

Kinderopvang!

Uniek: bij dit concert is kinderopvang geregeld. Vlak naast de kerk worden kinderen van alle leeftijden door een ervaren team vermaakt en verzorgd. Er is speelgoed, eten en drinken. Prima geregeld dus!

Locatie

Let op: er zijn twee St. Vitus-kerken in Hilversum! Dit concert is op het adres Melkpad 12. Voluit heet de kerk ‘Oud-Katholieke Parochie St. Vitus’. De kerk heeft een eigen website: http://hilversum.okkn.nl/

Parkeren

Het parkeerterrein van de kerk biedt plek voor tientallen auto’s. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegeheid, bijvoorbeeld op het parkeerterrein ‘Langgewenst’ (zie kaartje). Op 2 september is het géén koopzondag in Hilversum, dus parkeren is gratis.

Openbaar vervoer

Treinstation Hilversum ligt op nog geen 10 minuten lopen van de kerk.


Grotere kaart weergeven

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo jammer… In mijn achtertuin nota bene, maar helaas ben ik er dan niet… Zij die wel de kans hebben: Laat die kans niet voorbij gaan! Veel plezier, Tom!

Groet, Evert-Jan