Big Time live!

Een video-opname van de presentatie van mijn cd ‘Big Time’ Op 7 oktober 2009 in Scheveningen: Sweet Liberation live! Dit nummer heeft voor mij een speciale betekenis en dat maakt deze live-versie ook een heel emotionele.

Ik componeerde het nummer op Koninginnedag 2009, de dag waarop ik mijn lieve hond Siem voor het laatst zou zien. De dag erna raakte ze vermist. Hoewel ik het soms nog steeds moeilijk vind om te accepteren, geloof ik diep van binnen dat ze bevrijd is, en dat ze het goed heeft.

Sweet Liberation.

Muzikanten: Tom Beek (sax), Rob van Bavel (Fender rhodes), Martijn van Iterson (gitaar), Jan van Duikeren en Ray Bruinsma (trompet/ flugelhorn), KatharinaTini’ Thomsen (baritonsax, basklarinet), Ilja Reijngoud (trombone), Udo Pannekeet (bas) en Marcel Serierse (drums).

Compositie en arrangement: Tom Beek
Video-opname en nabewerking: Felix Donkers
Geluidsnabewerking: Udo Pannekeet
Zaalgeluid: Anton Simonis, A-design

[arve url=”https://youtu.be/JqWEvsVLn6Q”]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.