Album opnemen deel 1: geslaagd!

Afgelopen zondag was de eerste opnamedag voor mijn nieuwe album.

Dit zou leiden tot het album Bliss.

In minder dan drie uur tijd hebben Udo (die deed de techniek) en ik twaalf tracks opgenomen. De tweede opnamedag (met Mike Boddé) komt in zicht en ik ben heel enthousiast.

Deze keer wil ik ook een mooi boekje erbij uitgeven, daar ben ik nog druk mee bezig. Bij een e-book of PDF voel ik zelf weinig en het traditionele cd-boekje is me te beperkt. En wie bewaart er nog cd’s of kijkt er nog naar om? Bedoeling is om iets te maken dat — in combinatie uiteraard met de muziek — het goed doet op de salontafel.

De foto’s zijn van Edwin van Nuil. Wordt vervolgd!

tom beek sopraan sax cd opname bliss foto (c) edwin van nuil

7 reacties op “Album opnemen deel 1: geslaagd!”

  1. Tom, ken je het boekje “Zo is het genoeg” over het laatste levensjaar van Jan Wolkers? Heel fraai indringend boekje, geïllustreerd met tientallen hele mooie, paginagrote foto’s. Niet heel groot formaat, doet het wel goed op de salontafel. Misschien iets voor inspiratie?

    Beantwoorden
  2. Lijkt me idd een geweldig leuk idee om er ook n bekje bij te schrijven/maken Ik kijk er naar uit en hoor t graag als je klaar bent met je hele album met misch wel n leuk mooi boekje erbij….Misch ist n idee om n muziek dvd te maken met n moi boekje erbij???? Of gewoon n normale cd en als je die koopt dat je er dan zo’n klein boekje bij krijgt wat jij hebt geschreven dus he….
    Nou iig heel erg veel succes ermee…..veel plezier op je 2e opnamedag met Mike Boddé en Maak er maar weer wat moois van he kerel!!!
    HaVe FunnN!!! :

    Beantwoorden

Plaats een reactie