Tom Beek Trio in De Badcuyp, Amsterdam

Dinsdag 4 december treed ik op in De Badcuyp Jazz Club (Amsterdam), met bassist Arto Boyadjian en drummer Joost Kroon. Wees welkom!


Arto BoyadjianArto Boyadjian heeft een brede scope: hij bespeelt niet alleen veel verschillende instrumenten, hij beslaat ook veel muziekstijlen. Na zijn conservatoriumstudie in Hilversum als gitarist, heeft hij zijn vleugels uitgeslagen. Hij schrijft en zingt in zijn eigen band Boya, hij componeert voor musicals en theater. Als docent is hij één van de stuwende krachten op de veelgeroemde popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelt in The Dutch Eagles. Met Arto speel ik meer dan twintig jaar samen. Hij heeft een fantastische sound en onderscheidt zich als bassist door zijn harmonische wendbaarheid.


Joost KroonJoost Kroon is één van mijn speelmaatjes uit Sven Hammond Soul. Toen hij nog op het conservatorium studeerde werd hij opgepikt door Benjamin Herman en sindsdien heeft hij een carriere gemaakt om je vingers bij af te likken. Naast The New Cool Collective en The New Cool Collective Big Band speelde Joost ook met Kane, Anouk, Trijntje Oosterhuis en Carice van Houten. Hij wordt ook veel gevraagd als studiodrummer en is actief als docent. Hij combineert betrouwbaarheid en creativiteit, souplesse en kracht, authenticiteit en professionaliteit — één van mijn allerfavorietste drummers!


We spelen jazzrepertoire en delen van mijn nieuwe album Bliss. Het optreden is in de benedenzaal. De entree 5 euro. Leden van De Badcuyp hebben gratis toegang.


P.S. Van de foto’s kon ik helaas niet achterhalen wie de fotograaf was. Weet je het, laat het me weten! Thanks.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties