14 september: concert voor KiKa in Heerlen


Dankzij KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) kan de behandeling van kinderen met kanker steeds worden verbeterd. Bijvoorbeeld door de behandeling minder agressief te maken.

Ook de kans op genezing wordt steeds hoger. Op dit moment is dat 75%. KiKa streeft ernaar om in 2025 een genezingskans van 95% te behalen.

KiKa draagt met haar werk bovendien bij aan de vermindering van bijwerkingen ná de behandeling. Hierdoor hebben kinderen op latere leeftijd meer kans op een goede kwaliteit van leven.

In 2015 gaan alle KiKa-centra samenwerken in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie .

Een geweldig doel, dat ik van harte ondersteun. U begrijpt, alle financiële steun is méér dan welkom.

SPELEN VOOR KIKA

Op zaterdag 14 september kom ik optreden in Heerlen, tijdens het Grand Gala dat de Lionsclub Heerlen organiseert samen met Auberge de Rousch. De opbrengst gaat naar KiKa. Met het concert hopen wij een steentje bij te dragen aan de betere behandeling van kinderen met kanker. Aan een beter leven. Aan onze toekomst.

FISCAAL VOORDEEL

Omdat KiKa is aangemerkt als ANBI instelling, is uw gift fiscaal aftrekbaar. Door slim gebruik te maken van dit belastingvoordeel, is het mogelijk om méér te schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst het verschil aan u terugbetaalt. Voor meer informatie www.anbi.nl of www.belastingdienst.nl.

U kunt ook donateur worden van KiKa. Meer hierover op de website van Kika.

Vorig jaar werkte ik ook mee aan een aantal goede doelen, waaronder Pink Ribbon.

Hopelijk tot ziens in Heerlen!


Tom Beek is saxofonist, schrijver, webdesigner, vormgever en fotograaf. Je vindt hem regelmatig op Twitter en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Plaats een reactie